Új extrém hajszín a Lukovics Fru-Fru Szépségszalonban

Lukovics György aranykoszorús mesterfodrász készítette el a hajfestést és vágást, ha érdekel a végeredmény nézd meg a videóm! (:

 

Az egész munka körülbelül 4 órán át tartott. Először kiszőkítették a hajamat, majd kikeverték a festéket és felvitték a hajamra. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, nagyon precízen és ügyesen dolgoznak a szalonban. A légkör kellemes, az alkalmazottak kedvesek és segítőkészek. Ha ti is szeretnétek hajvágást, festést, vagy bármilyen átalakítást akkor felkereshetitek az alábbi Facebook oldalt információkért.

https://www.facebook.com/lukovicsfrufru/?fref=ts

Bátran érdeklődjetek náluk, a legextrémebb kérés sem kihívás számukra!

Alkotásaim Erdélyből

Volt szerencsém eltölteni két hetet a Gyergyószárhegyi művésztelepen, ezek a munkáim lettek végül kiállítva (:

A gyergyószárhegyi művésztelepen töltött két hetem alatt új tapasztalatokra és élményekre tettem szert. Hatással volt rám a helyi táj szépsége, a fák, az épületek, ezekből merítettem ihletet egyes festményeim elkészítésekor. A hegyekben tett kirándulásaink alkalmával volt lehetőségem alaposan megfigyelni a helyi táj növényzetét, kedvelt motívumom volt a fenyőfa ábrázolása. Meglátogattunk több kiállítást is, például megnéztük Karácsony János festőművész alkotásait, amik motiváltak az alkotásban. Többféle technikát is alkalmaztam, akril festéket, aquarellt, tust és tollal is rajzoltam.

Az aquarellel festett képeim témája az ember, a születés. Ahogyan körülöttünk a fagyos tél átváltott a tavaszba, azt szerettem volna ezzel visszaadni. A tavasz az élet, az ébredés időszaka, ezért foglalkoztam a születés pillanatának ábrázolásával. Szerettem volna a maga naturalitásában ábrázolni az ember születését, amelyet csodának nevezhetünk. A vízből kiemelkedő női alakot ábrázoló képnek az 'ébredés' címet adnám, ami szintén a megújulás témámhoz kapcsolódik, egy másik oldalról megközelítve azt. Az akrillal való festés számomra újdonság volt, ezért azzal vegyes témákban festettem, nem akartam ragaszkodni a hely szelleméhez. A város látképe és a tájkép pálmákkal a színek és ecsetkezelés gyakorlása végett készült. A fenyőfás képemet a hegyoldalra kiülve készítettem, érzékeltetni szerettem volna a téli fagyos időjárást a kép színeivel. Számos egyéb vázlatot is készítettem azokon a helyszíneken ahol megfordultunk, új szemszögekből figyelhettem meg azt amire korábban nem volt alkalmam. A többiekkel való együttműködés során új módszerekkel, nézőpontokkal találkozhattam és bővíthettem a tudásomat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Holdas póló házilag

Gyorsan és olcsón, nézd meg a videómat és készítsd el te is! (:

 

 

Amire szükséged lesz:

-fekete póló (kínai 1000ft)

-olló, papír

-ecsetek

-akril vagy textilfesték (művészellátó bolt), ha akrilt használsz akkor abból lehet két réteget kell felfesteni, a textilfesték sokkal intenzívebb (én ezt ajánlom)

-vasaló

 

Kövesd a videón a lépéseket: