Top 6 kedvenc youtuberem

A youtube az a közösségi oldal, amin a legtöbb időt töltök. Itt mindent megtalálok ami érdekel, például zenéket, filmeket, tutorialokat, vicces videókat. Ezért állítottam össze a listát a kedvenceimből.

Ezek a youtuberek és bloggerek mind különleges személyek, akiknek az egyénisége valamilyen okból megragadott. Sorrendet képtelen vagyok felállítani belőlük, egyformán kedvelem mindannyiukat. Ők mindannyian beauty bloggerek, azaz a szépségápolás terén tevékenykednek főként. Nagyon ajánlom nektek a csatornáikat.

1. Carli Bybel

Carli egy aranyos, kedves és gyönyörű szép felnőtt nő, aki a youtube-os karrierje csúcsán csücsül jelenleg. Ha így folytatja valószínűleg még feljebb fog ívelni a nézőinek száma, de szerintem teljességgel megérdemli. Nagyon érdekesnek találom az életét, szeretem hogy nagyon közvetlenül beszél a követőivel. A macskái szuper aranyosak és rendkívül tehetséges ha sminkelésről van szó. Egyfajta példaképként tekintek rá.

Csatorna: https://www.youtube.com/Carli

 

2. Katrin Berndt

Benne azt szeretem a legjobban, hogy mindenről van véleménye és nem fél azt őszintén elmondani. Senkivel sem találkoztam még aki ennyire önmagát adja a közösségi médiában. Humoros, szép, még azt is szeretem ahogy beszél, egyszóval nagyon szimpatikus. Rendkívül intelligens és nem fél megmutatni magát a világnak.

Csatorna: https://www.youtube.com/Katrin

 

3. Kylie Watkins

Elsősorban azért kedvelem, mert baromira jó a stílusa. Hasonló az ízlésünk, ezért a videói mindig szórakoztatnak. Irigylésre méltó a szépsége és a kedvessége, olyan személy akit szívesen megismernék.

Csatorna: https://www.youtube.com/Kylie

 

 

4. Princessmei

Ő az egyik legimádnivalóbb teremtés akit csak ismerek. Eszméletlen stílusa van, ami kevés embernek állna jól, de rajta kiválóan festenek az adott darabok. Ő alapvetően egy modell, aki nemrég kezdett videózni, de ahhoz képest rekordgyorsasággal terjednek a videói. Nem hiába, hiszen nagyon szórakoztatóak és hasznosak.

Csatorna: https://www.youtube.com/Mei

5. Tasha Leelyn

Tasha hihetetlenül kreatív és minden amit csinál ízléses és elsőrangú. Szeretem a munkájának a minőségét, mindig meg tud lepni. A videót kellemes nézni, ezért sem mulasztok el egyet sem. Irigylem a magabiztosságát, ritka hogy valaki így el tudja fogadni önmagát. Remélem egyszer én is ilyen leszek.

Csatorna: https://www.youtube.com/Tasha

 

6. YungMakeupGod

Azelőtt találtam rá, mielőtt youtube videókat kezdett csinálni. Instagramon imádtam a profilját nézegetni és olvasgatni a válaszait, imádom a személyiségét. Ő is ritka magabiztos személyiség, róla lepereg minden rosszindulatú szó vagy megjegyzés, hihetetlen leleményességgel tudja hárítani az emberi butaságot. A videói főleg sminkeléssel kapcsolatosak, ebben nagyon jól teljesít.  Elképesztően szép a véleményem szerint, különlegesek az arcvonásai, szépek a szemei, teltek az ajkai.

Csatorna: https://www.youtube.com/Yung

 

Remélem sikerült olyat mutatnom, akinek a videóiban örömötöket lelitek. További szép napot! (:

 

Női portré rajzolása golyóstollal lépésről lépésre - VIDEÓ

Mivel az előző rajzos videómat is sok megnéztétek, szerettem volna készíteni egy újat. Ezen keresztül mutatom meg hogyan készül el egy portrém.

Íme a végeredmény, ami körülbelül 3 óra alatt készült el. A videó elején tollat cseréltem, mert kifogyóban volt. A rajzoláshoz bármilyen egyszerű golyóstoll alkalmas.

Ha tetszett a videóm, akkor kérlek iratkozz fel a csatornámra még több videóért ITT -->

https://www.youtube.com/channel/

HD video

 

Egyszerű party smink videó 2016

Visszafogott smink drogériás termékekből a hétvégi bulihoz. Nézd meg a videómat, amiben lépésenként elkészítem!

Felhasznált eszközök:

-Catrice szemhéjpúder

-Catrice bronzer

-H&M szemhéjpúder

-Miss Sporty szempillaspirál

-Catrice tus

Ezek mind drogériás termékek.

-Műszempilla és ragasztó - > aliexpress.com

 

 

Videó: