Top 6 kedvenc youtuberem

A youtube az a közösségi oldal, amin a legtöbb időt töltök. Itt mindent megtalálok ami érdekel, például zenéket, filmeket, tutorialokat, vicces videókat. Ezért állítottam össze a listát a kedvenceimből.

Ezek a youtuberek és bloggerek mind különleges személyek, akiknek az egyénisége valamilyen okból megragadott. Sorrendet képtelen vagyok felállítani belőlük, egyformán kedvelem mindannyiukat. Ők mindannyian beauty bloggerek, azaz a szépségápolás terén tevékenykednek főként. Nagyon ajánlom nektek a csatornáikat.

1. Carli Bybel

Carli egy aranyos, kedves és gyönyörű szép felnőtt nő, aki a youtube-os karrierje csúcsán csücsül jelenleg. Ha így folytatja valószínűleg még feljebb fog ívelni a nézőinek száma, de szerintem teljességgel megérdemli. Nagyon érdekesnek találom az életét, szeretem hogy nagyon közvetlenül beszél a követőivel. A macskái szuper aranyosak és rendkívül tehetséges ha sminkelésről van szó. Egyfajta példaképként tekintek rá.

Csatorna: https://www.youtube.com/Carli

 

2. Katrin Berndt

Benne azt szeretem a legjobban, hogy mindenről van véleménye és nem fél azt őszintén elmondani. Senkivel sem találkoztam még aki ennyire önmagát adja a közösségi médiában. Humoros, szép, még azt is szeretem ahogy beszél, egyszóval nagyon szimpatikus. Rendkívül intelligens és nem fél megmutatni magát a világnak.

Csatorna: https://www.youtube.com/Katrin

 

3. Kylie Watkins

Elsősorban azért kedvelem, mert baromira jó a stílusa. Hasonló az ízlésünk, ezért a videói mindig szórakoztatnak. Irigylésre méltó a szépsége és a kedvessége, olyan személy akit szívesen megismernék.

Csatorna: https://www.youtube.com/Kylie

 

 

4. Princessmei

Ő az egyik legimádnivalóbb teremtés akit csak ismerek. Eszméletlen stílusa van, ami kevés embernek állna jól, de rajta kiválóan festenek az adott darabok. Ő alapvetően egy modell, aki nemrég kezdett videózni, de ahhoz képest rekordgyorsasággal terjednek a videói. Nem hiába, hiszen nagyon szórakoztatóak és hasznosak.

Csatorna: https://www.youtube.com/Mei

5. Tasha Leelyn

Tasha hihetetlenül kreatív és minden amit csinál ízléses és elsőrangú. Szeretem a munkájának a minőségét, mindig meg tud lepni. A videót kellemes nézni, ezért sem mulasztok el egyet sem. Irigylem a magabiztosságát, ritka hogy valaki így el tudja fogadni önmagát. Remélem egyszer én is ilyen leszek.

Csatorna: https://www.youtube.com/Tasha

 

6. YungMakeupGod

Azelőtt találtam rá, mielőtt youtube videókat kezdett csinálni. Instagramon imádtam a profilját nézegetni és olvasgatni a válaszait, imádom a személyiségét. Ő is ritka magabiztos személyiség, róla lepereg minden rosszindulatú szó vagy megjegyzés, hihetetlen leleményességgel tudja hárítani az emberi butaságot. A videói főleg sminkeléssel kapcsolatosak, ebben nagyon jól teljesít.  Elképesztően szép a véleményem szerint, különlegesek az arcvonásai, szépek a szemei, teltek az ajkai.

Csatorna: https://www.youtube.com/Yung

 

Remélem sikerült olyat mutatnom, akinek a videóiban örömötöket lelitek. További szép napot! (:

 

Női portré rajzolása golyóstollal lépésről lépésre - VIDEÓ

Mivel az előző rajzos videómat is sok megnéztétek, szerettem volna készíteni egy újat. Ezen keresztül mutatom meg hogyan készül el egy portrém.

Íme a végeredmény, ami körülbelül 3 óra alatt készült el. A videó elején tollat cseréltem, mert kifogyóban volt. A rajzoláshoz bármilyen egyszerű golyóstoll alkalmas.

Ha tetszett a videóm, akkor kérlek iratkozz fel a csatornámra még több videóért ITT -->

https://www.youtube.com/channel/

HD video

 

Egyszerű party smink videó 2016

Visszafogott smink drogériás termékekből a hétvégi bulihoz. Nézd meg a videómat, amiben lépésenként elkészítem!

Felhasznált eszközök:

-Catrice szemhéjpúder

-Catrice bronzer

-H&M szemhéjpúder

-Miss Sporty szempillaspirál

-Catrice tus

Ezek mind drogériás termékek.

-Műszempilla és ragasztó - > aliexpress.com

 

 

Videó:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

December zenéi

Mint minden hónap végén, most is elkészült az e havi zenés bejegyzésem, az esti bulihoz jól jöhetnek. :D

A zenék nem frissesség alapján vannak sorolva, hanem az alapján válogattam össze, hogy én miket hallgattam gyakran ebben a hónapban!

Aywy. & EphRem - Adderall

Etherwood - Sunlight Splinters

Hamilton - You Had It

Chief Keef - Love Sosa (RL Grime Remix) [Bass Boosted]

Friction - Freak ft Josh Barry

Droplex & Monolix - Our Melody

Fifth Harmony - Worth It ft. Kid Ink (Levianth Trap Remix)

Koven - Get This Right

Dimension - Whip Slap

Kings Of The City - Wrong (Muzzy Remix)

Tomsize & Simeon - Jump (Original Mix)

Jonas Rathsman - Wolfsbane 

Andreya Triana - Lullaby (Logistics Remix)

Alessia Cara - Here (Lucian Remix)

 

Kristályékszerek és gyógyító hatásaik

Manapság nagyon divatosak a kristályékszerek. Nem csak szépek de gyógyhatással is bírnak. Tudd meg melyik kristály miben segítheti egészséged!

Ametiszt: kristály

A spiritualitás köve. Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a médiumi képességeket. Serkenti a hormonképződést, erősíti a méregtelenítő szerveket és az immunrendszert. Nyugtatja az agyat és az idegrendszert, segít a jó döntéshozatalban, az egyik legspirituálisabb rezgésű kő.
Színe: bíbortól a levendulaszínig

Akvamarin:kristály

A bátorság köve. Nyugtat, csökkenti a stresszt, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt, jó a torokfájásra, a pajzsmirigy problémára, szabályozza a hormonokat. Harmóniát teremt, összehangolja a csakraműködést.
Színe: zöldeskék

Borostyán: kő

Az életerő köve. Nem kristály, hanem fagyanta, mely megszilárdult és megkövült. Erőteljes gyógyító és tisztító hatású. A negatív energiákat átalakítja pozitív erőkké, amelyek serkentik a szervezet öngyógyító hatását. Összekapcsol a magasabb spirituális világgal. Stabilitást hoz az életbe, elűzi a depresszióra való hajlamot. Elősegíti a pozitív gondolkodást, életerővel látja el a testet, kivonja a betegséget a testből. Támogatja a gyomrot, a lépet, a vesét, a májat és az epehólyagot, enyhíti az ízületi problémákat. Természetes ’antibiotikum’.
Színe: aranybarna, sárga

Hegyikristály:kristály

A leghatékonyabb gyógyító kő. Véd a sugárzás ellen, a belső energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tisztítja és erősíti a szerveket és a lelket. Minden színt tartalmaz, a létezés minden szintjén kifejti hatását. Bármilyen betegség esetén használható. Élénkíti az immunrendszert, csillapítja az égéseket.

Színe: színtelen

Holdkő:kristály

Az új kezdetek köve. Erősen kötődik a Holdhoz. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést, az empátiát, a tisztánlátást és az extraszensz képességeket. Segíti az emésztő- és a szaporítószervek működését, csökkenti a méreganyagokat a szervezetben, harmonizálja a menstruációs problémákat, hatékony a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra.
Színe: fehér, krémszínű, sárga

Obszidián:

A védelem köve. Olyan erős védelmet nyújt, mint a páncél. Rendkívül gyorsan és nagy erővel fejti ki hatásait, óvatosan kell vele bánni. Blokkolja a geopatikus stresszt. Elnyeli a negatív spirituális hatásokat. Jótékony hatással van az érzelmi és a fizikai emésztésre. Méregtelenít, megszünteti a blokkokat és a feszültséget. Oldja a görcsöket, enyhíti a fájdalmat, csillapítja a lázat, az ízületi gyulladást, használható megnagyobbodott prosztata betegség esetén is.
Színe: fekete, kék, zöld, vörös, ezüst, szivárvány

Rózsakvarc:

A végtelen béke köve. A legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Megnyugtatja a szívet, nyugtat, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, fokozza a termékenységet.

Színe: rózsaszín

Türkiz:

Gyógyító kő. Talizmánkő, védőkő, tisztító kő. Segíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világ között. A torokcsakra köve. Belső nyugalmat biztosít, erősíti a fizikai és a lelki immunrendszert, regenerálja a szöveteket, gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, a hályogot is. Csökkenti a savasodást, a köszvényt, a reumás fájdalmakat, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatású.
Színe: türkiz, zöld vagy kék

 

Új fekete kontaktlencse - Klenspop sponsored review

Színes kontaktlencse információk + vélemény róla.

 

Információk:

Magic Circle Black

Méret: 14 mm

Élettartam: 6 hónap

Ára: $15 = 4100 Ft

Lehet kapni dioptriásat és nem dioptriásat is, tehát az is viselheti bátran aki nem szemüveges, akárcsak én.  A fizetés bankkártyával történik, a szállítás 2-3 hét és ingyenes.

A lencséhez ajándékba kapsz egy tartót is, így csak kontaktlencse folyadékot kell hozzá venni. Én rossmanban vagy dm-ben szoktam, 1000-2000Ft-ért. Egy nagy tubus elég fél évre is.

Összességében nagyon elégedett vagyok a termékkel, ez a legolcsóbb lencsém, mégis nagyon könnyű berakni és kényelmes is. Kaptam már ettől az oldaltól más lencsét is, a tartóssága közepes.

A weboldal így néz ki, a rendelés baromi egyszerű folyamat. Ezen a linket tudjátok megvásárolni.

KATT http://klenspop.com

 

A mintázata természetes hatású. Ezt a tárolót adják hozzá ajándékba.

 

Mivel a mérete 14 mm, így szemnagyító hatása van. Ezt nevezik "baby eyes effect"-nek, azaz babaszem hatásnak. Aranyos tekintetet kölcsönöz viselőjének, ez tökéletes ha valaki animét cosplay-ezik. Én hétköznapokon viselem, annyira nem feltűnő.