Kristályékszerek és gyógyító hatásaik

Manapság nagyon divatosak a kristályékszerek. Nem csak szépek de gyógyhatással is bírnak. Tudd meg melyik kristály miben segítheti egészséged!

Ametiszt: kristály

A spiritualitás köve. Fejleszti az önzetlenséget és a spirituális bölcsességet. Működésbe hozza a médiumi képességeket. Serkenti a hormonképződést, erősíti a méregtelenítő szerveket és az immunrendszert. Nyugtatja az agyat és az idegrendszert, segít a jó döntéshozatalban, az egyik legspirituálisabb rezgésű kő.
Színe: bíbortól a levendulaszínig

Akvamarin:kristály

A bátorság köve. Nyugtat, csökkenti a stresszt, enyhíti a félelmeket, javítja a kommunikációt, jó a torokfájásra, a pajzsmirigy problémára, szabályozza a hormonokat. Harmóniát teremt, összehangolja a csakraműködést.
Színe: zöldeskék

Borostyán: kő

Az életerő köve. Nem kristály, hanem fagyanta, mely megszilárdult és megkövült. Erőteljes gyógyító és tisztító hatású. A negatív energiákat átalakítja pozitív erőkké, amelyek serkentik a szervezet öngyógyító hatását. Összekapcsol a magasabb spirituális világgal. Stabilitást hoz az életbe, elűzi a depresszióra való hajlamot. Elősegíti a pozitív gondolkodást, életerővel látja el a testet, kivonja a betegséget a testből. Támogatja a gyomrot, a lépet, a vesét, a májat és az epehólyagot, enyhíti az ízületi problémákat. Természetes ’antibiotikum’.
Színe: aranybarna, sárga

Hegyikristály:kristály

A leghatékonyabb gyógyító kő. Véd a sugárzás ellen, a belső energiát a lehető legmagasabb szintre emeli. Tisztítja és erősíti a szerveket és a lelket. Minden színt tartalmaz, a létezés minden szintjén kifejti hatását. Bármilyen betegség esetén használható. Élénkíti az immunrendszert, csillapítja az égéseket.

Színe: színtelen

Holdkő:kristály

Az új kezdetek köve. Erősen kötődik a Holdhoz. Tudatossá teszi a tudatalattit, fokozza a megérzést, az empátiát, a tisztánlátást és az extraszensz képességeket. Segíti az emésztő- és a szaporítószervek működését, csökkenti a méreganyagokat a szervezetben, harmonizálja a menstruációs problémákat, hatékony a fogantatásra, a szülésre és a szoptatásra.
Színe: fehér, krémszínű, sárga

Obszidián:

A védelem köve. Olyan erős védelmet nyújt, mint a páncél. Rendkívül gyorsan és nagy erővel fejti ki hatásait, óvatosan kell vele bánni. Blokkolja a geopatikus stresszt. Elnyeli a negatív spirituális hatásokat. Jótékony hatással van az érzelmi és a fizikai emésztésre. Méregtelenít, megszünteti a blokkokat és a feszültséget. Oldja a görcsöket, enyhíti a fájdalmat, csillapítja a lázat, az ízületi gyulladást, használható megnagyobbodott prosztata betegség esetén is.
Színe: fekete, kék, zöld, vörös, ezüst, szivárvány

Rózsakvarc:

A végtelen béke köve. A legfontosabb kristály a szív és a szívcsakra számára. Megnyugtatja a szívet, nyugtat, biztat, bevonzza a szerelmet. A meglévő kapcsolatokban visszaállítja a bizalmat, a harmóniát. Segíti a mellkas problémáit, gyógyítja a tüdőt, a veséket, fokozza a termékenységet.

Színe: rózsaszín

Türkiz:

Gyógyító kő. Talizmánkő, védőkő, tisztító kő. Segíti a kommunikációt a fizikai és a spirituális világ között. A torokcsakra köve. Belső nyugalmat biztosít, erősíti a fizikai és a lelki immunrendszert, regenerálja a szöveteket, gyógyítja az egész testet, különösen a szemet, a hályogot is. Csökkenti a savasodást, a köszvényt, a reumás fájdalmakat, gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és fájdalomcsillapító hatású.
Színe: türkiz, zöld vagy kék

 

DIY Fake Septum Ring

Ha nem akarod átszúratni az orrod, de kipróbálnád hogyan állna a septum, akkor nézd meg a videómat és készítsd el te is otthon a saját ékszered!

 

Ezekre lesz szükséged:

-drót

-olló, metszőolló

-gyöngy

-lánc

-ragasztópisztoly

Ez mind beszerezhető kreatív hobby boltokban és művészellátóban. A lánc amit felfűztem egy régi karkötőm kapcsolójáról van, ti is felhasználhatjátok a régi ékszereiteket a díszítéshez! (: