Halloween makeup tutorial

*Tüdüdüüüü* Megszületett az első produktív bejegyzésem egy smink tutorial formájában. (:

Üdvözlet kedves érdeklődő!

Megérintett a Halloween hangulata, mindenhol ijesztő kinézetű embereket látni, én sem akartam kimaradni önmagam 'eltorzításából', átalakításából, ezért a délután túlnyomó részét az alábbi halloween-i hasbeszélő baba smink elkészítésével töltöttem el. Egész jó móka volt, régen foglalkoztam ilyesmivel és azt is ki merem jelenteni, hogy eredményes volt a dolog, ugyanis Anyát sikerült megrémítenem amikor kimasíroztam hozzá.  Az első próbálkozásom gyümölcsét láthatjátok itt most, remélem sikerül elnyernem vele a ti tetszéseteket is. :3 Valójában ez egy hirtelen született ötlet volt, nem egy nagyszabású projekt, ezért csak egy egyszerű sminket készítettem, semmi átmaskírozás. 

 

Szeretném néhány kép segítségével megmutatni, hogy mik voltak a smink elkészülésének főbb lépései. Ez segíthet azoknak akik kedvet kaptak az elkészítéséhez.

1. Mivel egy baba küllemének elérése a cél, ezért nagy kék kontaktlencséket választottam. Az se kedvetlenedjen el akinek nincsen kontaktlencséje, anélkül is elkészíthető. (:

2. Húzzuk ki a szemhéjat alul vastagon fehér szemceruzával, a fehér optikailag nagyítja a szemet.

3. Rajzoljuk fel a tusvonalat, ahogyan a képen is látható, alul ne húzzuk körbe teljesen a szemet.

4. A szemek külső sarkába vigyünk fel fekete vagy sötétszürke szemhéjpúdert.

5. Rajzoljuk meg a babák szemhéjának vonalát.

 

Tetszés szerint lehet felhelyezni műszempillát akár alulra is, akinek hosszú szempillái vannak annak nem fontos. (:

 

A hasbeszélő babáknak általában erőteljes arccsontot faragnak a készítők, ezért fontos, hogy az arcunkon is végezzünk némi változtatást.

 

Egy sötétbarna szemceruza segítségével rajzoltam a a járomcsontok mentén egy vonalat és ennek barna szemhéjpúderrel adtam mélységet.

Most már csak a száj elkészítése van hátra. (: A babák ajka kicsi és telt, először a körvonalát rajzoltam meg fekete szemceruzával. Ezután piros rúzzsal kihúztam a vonalon belül az ajkamat, majd összedolgoztam egy fültisztító pálcával a fekete és piros festéket. A szám sarkából indulva húztam két függőleges fekete vonalat, először szemceruzával vastagabbat, halványabbat, majd tussal egy vékonyat.

És ezzel készen is vagyunk. (: A hajamat begöndörítettem és kiegészítőnek egy masnit választottam. Íme a végeredmény.

 

 

Remélem sikerült némi inspirációt azzal, hogy megosztottam ezt veletek. Köszönöm, hogy elolvastad! ^.-

Ajánló
Kommentek
  1. Én