HAJFESTÉÉÉÉÉÉÉS

Itt a nyár és ilyenkor mindig színes hajat akarok főleg a fesztiválok miatt, most csináltam egy videót arról, hogyan készíthettek ti is színes hajat otthon (:

 

 

Ez a harmadik év, hogy a nyárra rózsaszín lesz a hajam, úgy tűnik ez nálam már hagyomány lett. :D Idén rögzítettem  a festési folyamatot, azoknak akiknek kedve támad újítani. FIGYELEM! A hajszínezéshez szőkített, világosszőke haj szükséges! Csak akkor lesz ilyen szép pasztell színű a haj ha megfelelően ki van világosítva. A sötét, erőteljes színek (sötétkék, neonpink) befogják a sárgásabb szőke hajat is. Mivel ez csak színező így 1 hónap alatt maradéktalanul kikopik a hajból (legalábbis az enyémből, van akinek halványan egy két helyen még látható), szóval ez nem tartós hajfesték és ebből kifolyólag a hajamat sem károsítja. A szőkítés azonban igen, szóval csak óvatosan! A legjobb a szőkítést fodrászra bízni, ha az ember nem akarja leégetni a haját. A videóban megmutatom milyen hajápolási termékeket használok hajmosáshoz illetve hajmosás után a hajam védésére. 

Ha tetszett a videóm akkor kérlek iratkozzatok fel a youtube csatornámra hasonló bejegyzésekért! ;)

 

---> youtube csatornámhoz klikk ide :3 <---

 

 

Katt a videóra a megtekintéshez!  

A színezéshez Kallos (700ft) fehér balzsamot használtam és Jeans Color Magenta hajszínezőt.

 

 

Mivel nekem hosszabbítva van a hajam (csattos póthaj) ezért teszek fel külön képet arról is, hogy milyen lett csak az én hajam.

 

 

 

Ilyen pedig a póthajjal, göndörítve. (:  100% emberi hajból készült, ezért festhető, vasalható, göndöríthető.

 

 

 

 

Ajánló
Kommentek
  1. Én